<-PollItems->
<-PollName->
آمار
وب سایت:
بازدید دیروز : 82
بازدید هفته : 93
بازدید ماه : 91
بازدید کل : 70415
تعداد مطالب : 201
تعداد نظرات : 0
تعداد آنلاین : 1
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
<-PollItems->
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Template By: LoxBlog.Com
مرگ اصلاحات در ایران
تحليل جامعهشناختي از طرح فدراليسم اقتصادي
آیا رئیس جمهور بعدی مصلحتگرا خواهد بود؟
پرسش و پاسخهای خصوصی
پرسش و پاسخهای عمومی
وسواس و درمان آن
بازخواني پرونده اي به نام طب سنتي در ايران
فلسفه نامگذاری سال حماسه سیاسی و حماسه اقتصادی
موس بیسیم شیشه ای
وی به تبعیض بین قوانین نزد رئیسجمهور اشاره کرد و گفت: احمدینژاد قوانین را به میل خود اجرا میکند. او به صراحت اعلام کرد قانونی را که خودم منطبق بر قانون اساسی تشخیص بدهم اجرا میکنم وگرنه اجرا نمیکنم. پافشاری بر نظر خود و بیاعتنایی به نظر کارشناسان، نقطه ضعف دیگر ایشان است.
نماینده مجلس به استفاده احمدینژاد از افراد مطیع به جای افراد کارآمد اشاره کرد و اظهار داشت: نتیجه این شد که نخبگان و شایستگان به حاشیه رفتند به طوری که اکثر مدیران اجرایی او دوستان قدیمی وی مثل برخی از دوستانش در دانشگاه علم و صنعت و یا همکارانش در شهرداری تهران یا استانداری اردبیل هستند.
مطهری مسئله لجاجت را نقطه ضعف مهم احمدینژاد دانست و گفت:این امر از جمله در استیضاح کردان، شیخالاسلامی و یا عزل منوچهر متکی ظهور کرد. همه این موارد با تدبیر قابل حل بود اما به خاطر لجاجت وی، به آنها آسیب زد.
وی به وجود توهم توطئه در نزد احمدینژاد اشاره کرد و گفت: این مسئله به گونهای است که رئیسجمهور معتقد است قوه قضاییه و مقننه و شخصیتهایی مثل آقای هاشمی علیه ایشان توطئه میکنند در حالی که در عالم واقعیت این طور نیست.
نماینده مردم تهران به مسئله دفاع از تخلفات نزدیکان توسط رئیسجمهور پرداخت و گفت: در مبارزه با مفاسد اقتصادی، احمدینژاد اعلام کرد کابینه خط قرمز است و این برای یک رئیسجمهور نقطه ضعف محسوب میشود.
مطهری نپذیرفتن اشتباه و خودداری از عذرخواهی را نقطه ضعف دیگر احمدینژاد دانست و اظهار داشت: حتی یک مورد سراغ نداریم که او اشتباه دولت خود را پذیرفته و از مردم عذرخواهی کرده باشد. همیشه دولت خود را پاکترین و کارآمدترین و سایر«ترین»ها در طول تاریخ معرفی کرده است.
وی به تساهل و تسامح فرهنگی رئیسجمهور پرداخت و گفت: مشایی و احمدینژاد نظارت دولت اسلامی بر امور فرهنگی و به عبارت دیگر بخشی از امر به معروف و نهی از منکر را که وظیفه دولت اسلامی است قبول ندارند. رفتار ایشان در مقابل قانون عفاف و حجاب شاهدی بر این مدعاست.
نماینده مجلس به برخی گرایشهای فکری احمدینژاد اشاره کرد و گفت: گرایشهای فکری نادرست، نقطه ضعف دیگر اوست، مانند ترویج تز مکتب ایران به جای مکتب اسلام، یا برداشت غلط از وحدت ادیان به طوری که میگوید اسلام چیزی جز آزادی و توحید و عدالت و عشق و محبت به همه انسانها نیست و مرزی میان اسلام و مسیحیت و یهودیت و سایر ادیان وجود ندارد، در نتیجه بسیاری از احکام اسلام ساقط میشود.
مطهری قائل نبودن به مجلس را از نقاط ضعف رئیس جمهور دانست و گفت: به طور کلی وی بیش از میل طبیعی دولتها تمایل به استبداد دارد. منحل کردن سازمان برنامه و بودجه در همان ابتدای دولت نهم دلیلی بر این مدعاست. همچنین ایشان از هر وسیلهای برای رسیدن به هدف استفاده میکند همان طور که در مناظره انتخاباتی مشاهده کردیم.
وی به تزلزل و عدم ثبات در مواضع احمدینژاد اشاره کرد و گفت: برای مثال او قطعنامههای شورای امنیت سازمان ملل را کاغذپارهای بیش ندانست اما بعدها که به مشکل اقتصادی برخورد کرد ریشه همه نابسامانیها را تحریمها دانست.
نماینده مجلس ناتوانی در جذب گروههای سیاسی، نداشتن انضباط مالی، اجرای پروژهها بدون توجه کافی به استانداردها، کمتوجهی به نظرات روحانیون و مراجع تقلید را از دیگر ضعفهای احمدینژاد دانست. عضو کمیسیون فرهنگی مجلس احساس خودکفایی در شناخت اسلام و اظهارنظر درباره مسائل اسلامی را نقطه ضعف دیگر احمدینژاد دانست که آن را متأثر از افکار مشائی برشمرد، مانند مطرح کردن مسئله رجعت درباره چاوز.
مطهری در پایان تصریح کرد: اینها ضعفهایی است که نباید رئیسجمهور بعدی داشته باشد و این امر در همکاران او نیز نمود خواهد داشت.
نقل از انعکاس
نظرات شما عزیزان: